Adolescenti i mladi odrasli

Adolescentske grupe i grupe mladih odraslih (učenici uzrasta od 15 do 20 godina)

Pored veoma pažljivo izabranih metoda za adolescente i mlade odrasle učenike mi vodimo računa o tome da i učenici ovog uzrasta vole da uče kroz njima primerenu igru i moderne načine učenja (računari, Internet, video bim…) pa iz tog razloga na samom času pored francuskih metoda, koristimo sve audiovizuelne mogućnosti (računari, Internet, video bim, video, DVD, CD) igre, pozorište, modernu francusku muziku, aktivnosti predstavljanja različitih regiona Francuske kao drugih frankofonih država, književnost,
kulturu i tradiciju nadajući se da će sve ove aktivnosti omogućiti našim učenicima da uz veliko zadovoljstvo uče francuski jezik.

Pripremanju naših mladih polaznika za polaganje ispita, vrednovanih od strane francuskog ministarstva za obrazovanje, DELF I DALF pridajemo veliku važnost.

Kao i mlađe grupe i ove grupe su učestvovale na raznim festivalima kako u Srbiji tako i  u Francuskoj i učestvovale su u razmenama sa školama ili organizacijama iz Francuske na kampovima razmene sa mladima iz Francuske i Slovenije. Ako vas zanima koje smo projekte realizovali pogledajte našu stranicu sa realizovanim projektima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skolica