Otvorene prijave!

 

Obaveštavamo vas da Centar „Žil Vern“ u saradnji sa SKC Novi Sad i Brod teatrom organizuje besplatne radionice namenjene svima onima koji žele da se bliže upute u izradu ovih ukrasnih lampiona kao i da se kreativno izraze kroz igru svetla i prirodnih materijala.

Nadamo se da se da su se naša svetlosna lampionska povorka  kao i svetlosno plesni performans koji su održani 10.08. 2015. dopali našim sugrađanima i da sada žele da se sa nama druže, upoznaju bolje naš festival svetla muzike i lampiona „Žilvernovske iluminacije“  kao i da naprave svoj lični lampion koji će moći da se priključi velikoj šetnji 26. septembra.

Radionice za izradu lampiona će se održavati u nekoliko navrata i obraćaće se različitim publikama. Prvi ciklus radionica će se održati na Brod teatru od 17. do 21. avgusta u terminima od 18 do 20 časova.

Centar „Žil Vern“ poziva sve zainteresovane koji žele da izrade svoj lampion da se prijave na radionice. Za izradu jednog jednostavnijeg lampiona potrebno je prisustvo na  tri radionice dok je za malo komplikovanije lampione, potrebno  pozvati u pomoć porodicu ili prijatelje i sa njima zajedno napraviti jedan veliki lampion u toku pet radionica. Manji lampioni će učestvovati u povorci lampiona dok će veliki lampioni činiti deo izložbe koje će se održati 26. septembra i činiti sastavni deo festivala.

Molimo vas da prijаvne dokumente skinete, te da ih, uredno popunjene, pošaljete na  zilvern.ns@gmail.com

Ako vam više odgovara možete se obratiti za informacije na broj 6301-527 u Centar „Žil Vern“ ili jednostavno doći da se prijavite na Brod teatar i napomenuti da ste zainteresovani za radionice izrade lampiona.

пријава за обуку

Fotografije rađene u toku radionice realizovane u OŠ “Jožef Atila”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Udruzenje