Otvoren konkurs za vajarske radionice!

 

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da je konkurs za vajarske radionice u kojima će mladi umetnici imati priliku da se kreativno izraze, OTVOREN!

Radionice će se održavati u periodu od 14. do 24. septembra, višestruko nagrađivani  belgijski umetnik, vajar Fabrice Martin, preneće svoja iskustva i znanja i pomoći u izradi velikih lampiona koje ćemo u završnoj večeri, predstaviti našoj publici u vidu izložbe velikih lampiona.

U prilogu se nalazi prijavni formular, a odabranim kandidatima ćemo se obratiti sa više informacija o samim radionicama. Formular uredno popuniti i poslati, uz propratno motivaciono pismo, na adresu zilvern.ns@gmail.com, najkasnije do 13.09.2015. do 00:00h.

Svi učesnici vajarske radionice za izradu lampiona  učestvuju u konkursu za Job Shadowing, tokom kojeg će biti u mogućnosti da odu u Belgiju, I kroz rad sa  našom partnerskom organizacijom “Lutajuće Ogledalo” iskuse kako  Belgijanci organizuju njihov festival lampiona, I kako funkcionišu njihove radionice za izradu lampiona. Uz mentorstvo Fabrisa Martina, koji nam dolazi iz gore pomenute organizacije.

Svi troškovi smeštaja I hrane, tokom Job Shadowing-a, su pokriveni, učesnik plaća samo do 40% putnog troška. Biće odabrano maksimum 4 učesnika konkursa koji se budu posebno istakli.

 

Kako bismo vas dodatno zainteresovali prilažemo vam i nekoliko fotografija  radova nastalih u Belgiji uz kreativno vodstvo gospodina Fabrisa i njegovog tima.

 

пријава за обуку

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *