Upis u vrtić za školsku 2016/2017

Poštovani roditelji,

Obaveštavamo vas da je potrebno da prijavite vaše dete na konkurs za upis u Radosno detinjstvo ukoliko želite da u sledećoj školskoj godini 2016/2017 ostvarivate pravo na subvenciju za boravak u privatnom vrtiću “Žil Vern”. Konkurs je otvoren 04.04.2016 i traje dve nedelje.

Sva deca koja su upisana u privatne akreditovane predškolske ustanove, u koje spada i “Žil Vern”, ili koja tamo žele da se upišu moraju najpre konkurisati u Radosno detinjstvo (dakle sva već upisana kao i nova deca).

Prijave moraju podnositi roditelji lično. Za one koji su već u sistemu Radosnog detinjstva za konkurs od dokumentacije potrebno je:

1. Fotokopije lične karte za oba roditelja

2. Potvrda od pedijatra – obrazac na sajtu http://www.predskolska.rs/index.php/sr-rs/boravak-u-vrticima-upis-prelaz-ispis/upis-i-ostala-dokumentacija

3. Potvrda o zaposlenju za oba roditelja ili potvrda da je jedan od roditelja redovan student

4. Prijavni list Radosnom detinjstvu /obrazac na sajtu http://www.predskolska.rs/index.php/sr-rs/boravak-u-vrticima-upis-prelaz-ispis/upis-i-ostala-dokumentacija

Roditelji čija deca nisu u sistemu Radosnog detinjstva pored gore navedene dokumentacije, moraju da predaju i :

  • izvod iz matične knjige rodjenih
  • kao i potvrdu o prebivalistu koje odgovara adresi na fotokopiji lične karte roditelja

Detaljnije o potrebnoj dokumentaciji na:

http://www.predskolska.rs/images/konkurs_2016/Obavestenje_za_roditelje-2016-2017.pdf

VAŽNA NAPOMENA

U vrtiću « Žil Vern » je ostalo 8 slobodnih mesta. Požurite da obezbedite vašem detetu odrastanje u francusko- srpskoj dvojezičnoj sredini.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Tim PU « Žil Vern »